Arrow

KOMPANIA

Ne "Professional Alarm" jemi një ndërmarrje profesionale për furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të ndryshme të sigurisë së lartë

PREZANTIM

Ne “Profesional Alarm” janë një ndërmarrje profesionale për furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të ndryshme të sigurisë së lartë, të tilla si: CCTV, Access Control, Alarm zjarri, Intruder Alarmi, komunikimin Radio, GPS, shuarjen e sistemeve, videofonëve, elektrike Door Locks, thirrje INFERMIERI sistemi, etj nga prodhuesit më të mëdha në mbarë botën.

E themeluar në vitin 2003 dhe duke qenë një nga emrat më të mëdhenj në Kosovë dhe në vendet fqinje, kur vjen puna për të sistemeve të sigurisë së lartë. Ne të përqëndrohet në ofrimin e prestigj, sistemet e reja dhe inovative për të gjithë klientët tanë, të hartuara në përputhje me nevojat e një gamë të gjerë të klientëve, duke përfshirë: bizneset e vogla dhe të mesme, korporatat, sektorin publik dhe privat.

Ne jemi kompania më e specializuar dhe me përvojë në rajon me një listë të gjatë të referencave për të na mbështetur që mund të ju ofrojnë sigurinë në shumë mënyra.

Alarm profesionale vazhdimisht investon në anëtarët e stafit për të siguruar standardet më të larta dhe kualifikimet janë arritur, pothuajse të gjithë teknikët tanë janë të trajnuar dhe certifikuar nga prodhuesit kryesorë të botës që bashkëpunojnë.

Qëllimi ynë është që të ofrojë zgjedhje të reja në sistemet e sigurisë të lartë në një mënyrë profesionale dhe të përgjegjshme. Përgjegjësia e Professional Alarm është që vazhdimisht të përmirësohet në të gjitha aspektet e sigurisë në të cilat ne operojmë – duke krijuar një të nesërme më të sigurt.

Quote Që të përmirësojmë vazhdimisht sigurinë, sigurinë dhe mbikëqyrjen për të gjithë klientët tanë dhe duke krijuar një të nesërme më të sigurt.

VISIONI

MISIONI

Të jetë kryerjen e lartë dhe më të admiruar kompani të sigurisë së lartë në Kosovë, për të përmbushur gjithnjë në ndryshim nevojat e konsumatorëve dhe shërbimeve vazhdimisht inovative, për t'u bërë një punëdhënës e zgjedhjes. Professional Alarm do të zhvillojë punonjësit e saj në profesionistë të cilët janë shumë të motivuar në fushat e tyre përkatëse të shërbimit. Për të ndihmuar në komunitetet në të cilat ajo operon, Professional progresive do të ndërtuar në rolin e saj si një ndërmarrje me përgjegjësi.